GasTerra Flames – Amsterdam

De laatste competitiewedstrijd thuis in het jaar 2010 begint alles behalve vlekkeloos. Problemen met het scorebord zorgt al snel voor een scheidsrechters-timeout. Daarna komt het op gang en lijkt GasTerra Flames eenvoudig weg te lopen van zijn tegenstander.

GasTerra Flames speelt zonder Ellis die wordt gespaard voor de wedstrijd tegen Cantu en Bekkering is geblesseerd aan zijn voet.

Niets is minder waar want een hard werkend Amsterdam knokt zich terug en neemt zelfs de leiding. Vooral Sergio de Randamie gaat voorop in de strijd. Dat duurt niet lang en gaat het een tandje hoger aan Groningse zijde. Snel loopt de ploeg weg en het tweede kwart 26-8 is beslissend. Ruststand 47-25.

De tweede helft is nog verplichte kost en brengt weinig verschil in de stand. Sterk punt van Amsterdam is dat het team blijft knokken. Het verschil blijft weliswaar rond de 20 punten maar ze geven niet op. Van der Horst en Randamie spelen een prima wedstrijd.