Het sprookje is uit en seizoen ten einde

In een week tijd krijgt Donar twee dreunen te verwerken. Eerst de onwerkelijke ervaring van de verloren finale om het landskampioenschap en dan met 20 punten verliezen van Limburg United. Dat betekent dus in Martiniplaza mogelijk de laatste wedstrijd van het seizoen.

Gaddefors en Mounce geloven er in en ze nemen Donar in dat eerste kwart op sleeptouw en zetten de bezoekers op 17 punten achterstand in dat eerste kwart. Dat biedt hoop maar helaas komt Limburg United in het tweede kwart helemaal los. Vooral Jonas Delalieux is niet meer te stoppen. Zo heeft Donar een 30-19 eerste kwart maar de Belgen een 19-29 tweede kwart.

Oftewel bij de rust is het gat nog maar een puntje voor de thuisploeg. Donar kan dat gaatje een beetje uitbreiden. In het laatste kwart loopt het gat zelfs weer op naar de 17 punten. Zal het dan toch nog gaan gebeuren?

Helaas uiteindelijk wint Donar wel met 97-88 maar is het onvoldoende. Daarmee komt het seizoen ten einde voor Donar. Een seizoen waarbij het team vanuit een diep dal terugkwam en zich ontpopte tot titelkandidaat. Het sprookje eindigde uiteindelijk toch zonder een prijs.