Dat is twee voor Donar

De Eiffel Towers uit Nijmegen verloren dit week van Conesco Den Helder wat dus sinds afgelopen week speelt zonder Serge Zwikker omdat hij plotseling een punt achter zijn carriere heeft gezet. Ondanks het geringe verschil van vier punten (76 – 80) was Den Helder toch duidelijk sterker. MPC Donar heeft zijn tweede wedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. In de eerste helft hadden ze op een gegeven moment 16 punten voorsprong en tijdens de rust was het nog maar 1. In de eerste twee minuten in de tweede helft was er een run van 9 – 0 voor Donar en begon het te lopen. Aan het eind van het derde kwart hadden de Groningers een voorsprong van 20 punten. Duidelijk en eenvoudige zege op Almere 97 – 81.