De laatste ronde van het jaar

De laatste ronde van dit jaar is geeindigd met nog 1 wedstrijd die open staat. Uitgesteld door Conesco vanwege drukke programma. Voor de rest traden er vier teams op in deze ronde. MPC Donar ging weer naar Almere toe alleen nu voor de competitie i.p.v. de beker. In de slecht gevulde sporthal, 120 bezoekers, werd er gewonnen van Omniworld maar lekker ging het niet. Het was dat de driepunters goed vielen maar anders was het gewoon de derde nederlaag op rij geworden. De scheidsrechters waren ook niet geweldig bezig. Opvallend detail was dat met nog drie minuten te gaan Donar zijn eerste vrije worpen van de wedstrijd mocht schieten. HeinGerd Triemstra werd topscorer met 20 punten. Hij schoot net zoals Waterman viermaal een driepunter. Kalpic had in totaal 17 punten. Amsterdam gaat met een minimale voorsprong beginnen volgend jaar aan het tweede gedeelte van de vaderlandse competitie. Donar volgt als tweede. Ze moesten hiervoor dan wel winnen van aartsrivaal Den Bosch. Niet een gemakkelijke ploeg ondanks dat het team dit jaar niet zo lekker loopt. De amsterdammers gingen uiteindelijk toch wel aan de haal met de punten. Ze hebben de gehele wedstrijd voorgestaan met acht punten verschil in het tweede kwart. Topscorers waren bij Amsterdam Chris McGuthrie met 23 punten en bij Den Bosch good old Marcel Huijbens met 22 punten. Kelly was tweede bij Den Bosch met 16 en bij Amsterdam was dat nieuweling Inge met 13. Ricoh Astronauts – Canoe Jeans 63 – 57