Dewy Keppi naar ProBuild Lions

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Coach Laki Lakner presenteerde vandaag een nieuwste aanwinst in het front court van ProBuild Lions: het achttienjarige talent Dewi Keppy. Dewi is nog jong, maar niet bepaald onervaren. Ze komt uit de jeugd van Mosquito& 39s en speelde in de eredivisie met de U20. Daarnaast deed ze op het hoogste niveau al vier jaar lang (vanaf haar veertiende dus!) ervaring op in het dames-eredivisieteam van Lely. Tevens maakte ze deel uit van het nationale U16 en U18 team. Dit seizoen trainde ze enkele maanden bij het CTO, maar bleek dit gaandeweg niet te kunnen combineren met haar school, waar ze onlangs eindexamen deed.
Dewi is 1.87 lang en speelt op de forward-positie.
&quotVoor mij is dit een geweldige kans&quot, zei ze over haar komst naar ProBuild. &quotJe traint hier samen met topspeelsters en de begeleiding is fantastisch. Ik denk dat ik hier het maximale uit mezelf kan halen.&quot
Volgens coach Laki Lakner zal dat zeker gaan gebeuren. &quotDewi heeft de fysieke potentie om een topper te worden. Ze is lang, maar ook atletisch en handig met de bal. En ze kan ook schieten. Ze past in ons spel. We zijn blij met haar komst. En als ze hard werkt, zal ze snel vooruitgang boeken.