Sensationele wedstrijd

MPC Capitals – EiffelTowers 2400 bezoekers uitslag 99-100
Wat een sensationele wedstrijd in een geweldige ambiance. Wel 2400 mensen bij de openingswedstrijd thuis voor MPC Capitals. Een wedstrijd vol met spanning en keihard werkende teams. Het tweede kwart was bommentijd, met 3 driepunters van Roberton en drie van Buchanan. Robertson sloot de wedstrijd af met 37 punten en 7 driepunters. Op een halve minuut voor het einde wordt Buchanan afgefloten voor terugspelen op eigen helft en balbezit voor EiffelTowers. Ze maken gelijk en de verlenging is er. Terwijl later op de beelden te zien was dat het een onterechte beslissing is. In de eerste overtime loopt EiffelTowers nog weer vijf punten uit maar toch komen de Capitals terug. Na vijf minuten is het weer gelijk en beginnen we zelfs aan een tweede verlenging ! In de slotseconden staat het 98-100 en Rogier Jansen mag twee vrije worpen schieten. Helaas mist Rogier er eentje en is de wedstrijd afgelopen anders was er weer een verlenging. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar maar goed het publiek is de echte winnaar.