Donar staat op rand van uitschakeling

De eerste thuiswedstrijd in de halve finale serie tegen Heroes Den Bosch. Donte Ingram zal plaats nemen op de tribune. Het is de vraag of die de volgende wedstrijd mag spelen. Vanavond blijkt dat er misschien wel wat verandering mag komen in het team om een kans te maken.

Heroes Den Bosch kan onder leiding van vooral Shane Hammink in de eerste helft een klein gaatje slaan. Een gaatje van tien punten in het voordeel van de bezoekers. Dat verschil staat er ook nog bij de rust als het 38-28 is in het voordeel van Den Bosch.

Opvallend is dat Heroes Den Bosch ook niet heel sterk speelt en het gat niet verder kan vergroten. Maar Donar kan het tij niet keren ondanks de inzet van bijvoorbeeld Caruso en Addison.

Bij de stand 38-48 beginnen de ploegen aan het laatste kwart en halverwege dat kwart loopt Donar ineens in. Is het nog maar vier puntjes bij 60-64. Kansen voor Donar om toe te slaan. Het momentum duurt helaas te kort voor Donar en een paar belangrijke afstandschoten vallen niet. Den Bosch kan dan eenvoudig de tijd uitspelen en Price schiet ook in die laatste minuten de ballen wel binnen.

Daarmee gaat Heroes Den Bosch met een 67-73 overwinning naar huis en staan ze op match point in de halve finale.