Donar overtuigend naar de volgende ronde in de BNXT-playoffs

De Nederlandse bekerwinnaar tegenover de Belgische bekerwinnaar in Martiniplaza. Donar en Limburg United maken er in het begin van de game een spannend potje van. Van 21-20 gaat het naar 49-47 bij de rust waarbij Koenis en Delalieux al meer dan tien punten achter de naam hebben.

In de pauze is er goed gesproken hoe Donar deze wedstrijd naar zijn hand kan zetten. De thuisploeg verpletterd met 34-18 de bezoekers in het derde kwart. Een ontketende Caruso die met 15 punten de serie beslist. Als het 83-65 is na drie kwarten is het duidelijk dat Donar de serie zal gaan winnen.

Zuidema en Adetunji maar ook Ingram mogen in dat laatste kwart nog minuten spelen. Ingram doet dat met 12 punten in maar 9 minuten heel aardig. De spanning is weg en Donar haalt voor het eerst in de BNXT League een score van boven de 100 punten.

Dankzij de 19 punten van uitblinker Koenis bij Donar wordt het 110 tegen 88.