Basket.Net 5 is online

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

de nieuwe editie van de basketballsite Basket.Net is nu geopend en daarmee is de site weer een stap verder in zijn ontwikkeling. De lay-out is volledig nieuw opgezet en is geheel anders als de vier voorgaande edities van Basket.Net. Basket.Net 4 was een overstap naar een nieuwe techniek en met Basket.Net 5 is de overstap gemaakt naar een nieuwe lay-out. De nieuwe stijl zal de komende jaren het gezicht van Basket.Net gaan bepalen.

De site biedt meer informatie en de informatie wordt overzichtelijker weergegeven. Qua nieuwe functionaliteiten is de statistieken pagina een belangrijke uitbreiding. Naarmate het seizoen vordert kun u hier zien wie de meeste punten, rebounds of assists heeft behaald. U vind op de openingspagina altijd het laatste nieuws en u kunt het nieuws altijd raadplegen in een van de rubrieken. Het is nu ook mogelijk om alle teamindelingen, nieuws en uitslagen van het vorige seizoen na te lezen.

De ontwikkeling van deze compleet nieuwe editie van Basket.Net heeft drie maanden gekost. Ik wil mijn voormalige collega’s bij EDS Nederland bedanken voor hun steun en zonder hun had ik de kennis niet opgedaan om deze site kunnen bouwen.
Voor Basket.Net zal 1 september de dag gaan worden waarop ieder jaar de nieuwe website wordt gelanceerd. Op 1 september 2002 mogen we dus Basket.Net 6 gaan verwachten.

Tot zover en veel plezier op de nieuwe Basket.Net ! Laat uw mening horen via het gastenboek of stuur Basket.Net een e-mail.