dames bekertoernooi: JRC – Lieshout

De loting voor de 2e ronde van de beker koppelde JRC aan eredivisionist 3-Es Lieshout. JRC wist dat ze weinig kans hadden om deze wedstrijd te winnen. In een volle sporthal begon JRC aan de wedstrijd kon het de eerste vijf minuten Lieshout bij benen tot een stand van 5 – 7. Toen zetten de gasten voor het eerst aan en bleek al snel de kracht van hun Amerikaanse center. Lieshout liep mede door haar scores binnen een paar minuten uit naar een stand van 10 – 23 aan het einde van het eerste kwart. In het tweede kwart begonnen ook hun afstandschoten tegen te vallen en moest JRC overstappen naar een man-to-man verdediging.
ruststand: 24 – 53 De tweede helft begon wat beter voor JRC. Als JRC wat minder balverlies had geleden in de aanval, waardoor Lieshout makkelijke breaks kon lopen, hadden ze misschien nog wat dichterbij kunnen komen.