dames promotiedivisie: Barons – Baros

Ruststand: 23 – 23 (12 – 8 / 11 – 15)
Eindstand: 47 – 38 (12 – 2 / 12 – 13) Nummer 11 van Baros opent de score met een lay-up. Liesbeth van Vuuren opent de score voor Barons met een mooie driepunter, waarmee Baros aan de leiding gaan vanaf dat moment. Hierna volgt een reeks van fastbreaks, waarbij Manon Stuivenberg de assists verzorgd en Aniek Balemans ze afrond. Na een aantal goede scores van Claudia Weterings is de stand na de eerste kwart 12-8. In de tweede kwart wordt er door beide teams veel gemist, maar kan Baros door het benutten van de verschillende vrije worpen bijkomen tot een stand van 16 – 16. Wederom scoort Claudia Weterings nu twee keer op rij en door een lay-up plus bonus van Aniek Balemans wordt de ruststand 23 – 23. In de derde kwart wordt goed begonnen met een snelle score van Aniek Balemans gevolgd door Manon Stuivenberg. Dan blijven beide ploegen gedurende 5 minuten puntloos. Het derde kwart wordt door een driepunter van Nicole Bijsmans afgesloten en zorgt voor een stand van 35 – 25. Er wordt al gedurende de gehele wedstrijd door beide ploegen erg fysiek gespeeld. Het laatste kwart is het zaak voor Barons om alles in de verdediging goed dicht te houden. Met name het uitboxen is de laatste tijd veel aan bod gekomen, wat er onder andere aan bijdraagt dat de meeste verdedigende rebounds voor Barons zijn. Baros opent echter in dit laatste kwart met twee scores, waarop de coach meteen een time-out aanvraagt. Daarna wordt er weer fel verdedigd, maar we blijven wat achter in de scores. We blijven echter wel vechten voor de pot, wat tot een eindresultaat leidt van 47 – 38.