dames promotiedivisie : Groene Uilen – Baros

Na 6 nederlagen proberen de Uilen vandaag opnieuw een overwinning te behalen. Ditmaal tegen middenmoter Baros.
De Rotterdamse studentes stonden voor de wedstrijd op de 6e plaats. Zij behaalden tot de wedstrijd van vandaag 6 punten (3 overwinningen). Kwartstanden:
17 – 14
26 – 40
34 – 59
52 – 82 In het eerste kwart spelen de Uilen redelijk. Na een matig begin komt de ploeg aardig in de wedstrijd en weet zelfs met een voorsprong de eerste tien minuten te beĆ«indigen. Daarna zakt de ploeg heel diep weg ondanks de verwoede pogingen van coach Kaj Reker. Helaas weet het team toch niet een positief resultaat neer te zetten en gaan de Rotterdamse dames met de punten terug naar huis. Zeven wedstrijden gespeeld, nul punten. Waarschijnlijk is dit niet wat men bij de Groene Uilen had verwacht.