Dames promotiedivisie : JRC – Jugglers

JRC begon de derde thuiswedstrijd met 11 speelsters tegen Jugglers uit Enschede. Het blessureleed is bijna opgelost. Alleen Myra Lennarts en Jelske Koolmees konden nog niet worden ingezet. Sanne v/d Wiel kon haar eerste competitie duel voor JRC spelen, daarnaast was ook Miriam Mostafi van haar blessure hersteld. Hierdoor kon JRC met een nagenoeg kompleet team de wedstrijd beginnen. Het eerste kwart ging gelijk op. JRC was hier net iets sterker, mede door de twee drie-punters van Mariken Klaasen. Als dan ook de tegenstander met minder dames de condities slag aangaat, wordt het tweede kwart voor de Jugglers moeilijk. Door flink wat scores van Anja van Daal, eindigde de eerste helft met een stand van 40-24. Deze positieve lijn werd doorgetrokken in de derde kwart. Het spel werd goed verdeeld en door iedereen werd zuiver geschoten. In de laatste seconde gooide kadet Paula Jaartsveld een buzzer-beater vanaf de middellijn raak. In het laatste kwart werd het duidelijk voor Juggelers dat de wedstrijd voor hen al verloren was. Wat Jugglers ook probeerde, zone of man to man JRC scoorde er lustig op los.