Donar wint opnieuw in de crossborder-fase

Donar nog steeds zonder Henry Caruso mag opnieuw in eigen huis aantreden tegen een sterke Belgische Antwerp Giants.
De bezoekers laten zeker in de eerste helft zien dat ze een goed team zijn. Donar heeft na een 16-20 kwart vooral in tweede kwart moeite met de gasten. Maar ondanks dat de Belgen een beetje sterker zijn slagen ze er niet een groot gat te slaan.

Na de rust bij 33-39 is het Donar die heel sterk uit de kleedkamers komt. In enkele minuten poetst de ploeg van Matthew Otten de achterstand weg. Na drie minuten is het 43-42 voor de thuisploeg. Donar blijft aan het eind van kwart drie met 64-60 aan de goede kant.

In dat laatste kwart wordt het zelfs nog 11 punten voorsprong voor Donar bij 74-63 halverwege het laatste kwart. Er komen vervolgens toch nog wat spannende minuten want Antwerp Giants komt een klein beetje terug. Maar Jimmy Gavin maakt zijn laatste punten en beslist daarmee de game. De topscorer van Donar zorgt voor 81-75 en heeft zelf 15 punten gemaakt. Markel Brown was met 18 punten het meest productief bij Antwerp Giants.