EiffelTowers kampioen van Nederland

Het kampioenschap is beslist en gewonnen door de EiffelTowers uit Den Bosch. De vierde wedstrijd in Nijmegen was vanaf de rust erg spannend. Winstkansen genoeg voor Nijmegen maar telkens een paar kleine foutjes waardoor de voorsprong verloren ging. De wedstrijd begon goed voor de EiffelTowers want na luttele minuten spelen staat er al een voorsprong van tien punten op het bord. Rond de pauze is die verdwenen dankzij Brempong en Carrawell. Deze spelers trekken de kar voor Nijmegen en vooral Carrawell scoort er lustig op los met 33 puntjes in totaal. Dat EiffelTowers met 4-0 zou winnen was niet echt de verwachting maar het is wel de terechte kampioen van Nederland. Ze hebben zes wedstrijden verloren dit seizoen en dan ben je dus gewoon de beste. Het kampioenschap is behaald op een pijnlijke plaats. De club verhuisde vorig jaar met een boel heisa vanuit Nijmegen naar Den Bosch. Vervolgens is er in Nijmegen een nieuwe ploeg opgezet die dan na twee jaar het vertrokken team het kampioenschap ziet binnen halen. Het aantal Amerikanen in de wedstrijd is hoog en een paar zullen we niet meer terug zien in de Nederlandse competitie. Leon Rodgers vertrekt zeker en Mohammed heeft weliswaar nog een contract maar de verwachting is niet dat hij die zal uitzitten. Chris Carrawell, Boxley, Wright en Owens keren hoogstwaarschijnlijk ook niet terug en Ryan Sears staat in de belangstelling van de HanzeVast Capitals. Voor Roye Berkowitz hangt een langer verblijf in Nederland af van het hoger beroep in zijn dopingzaak. 1e kwart: 16-21
2e kwart: 41-44
3e kwart: 61-59
4e kwart: 78-88