EiffelTowers ontpopt zich tot titelkandidaat

In een met 2200 bezoekers goed gevulde Maaspoort heeft EiffelTowers laten zien dat het in vorm begint te komen. De wedstrijd tegen MPC Capitals werd eenvoudig gewonnen. Mede dankzij een superieure Gert Kullamae. De wedstrijd in de Maaspoort werd omlijst met een bedankje aan voorzitter Rinus de Jong. Een staande ovatie van het publiek viel de man ten deel. Daarnaast hadden sponsoren van MPC Capitals het mogelijk gemaakt dat supporters voor niets naar de wedstrijd konden gaan. Ze kregen nog een tshirt en eten erbij alleen aangekomen bij de Maaspoort sloeg de stemming om. In Den Bosch had men de wedstrijd aangemerkt als risicowedstrijd en de supporters moesten via een achteringang de zaal binnen. Er was geen toestemming om naar de kantine te gaan en vele supporters vonden ze zich als hooligans bestempeld en zeer slecht behandeld. Deze meegereisde supporters zagen hun club nog wel voorkomen in het eerste kwart tot 19-22 maar daarna is het EiffelTowers. Na 23 minuten spelen heeft Kullamae al 23 punten en door zijn schoten sluit EiffelTowers het tweede kwart af met 52-45. Het derde kwart levert spektakel met een alley-oop van Gomez en een denderdunk van Rodgers. Daarnaast vergroot het team van Wiel zijn voorsprong tot 15 punten (76-61). De laatste tien minuten zullen niet veel spanning meer brengen. MPC Capitals brengt het gat nog terug tot acht maar winnen is onmogelijk vandaag. De wedstrijd eindigt in 95-87 en Kullamae zijn teller stopt bij 37.