Hanzevast Capitals verandert de organisatie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Het bestuur van Hanzevast Capitals heeft recent besloten een aantal wijzigingen door te voeren in de personele bezetting van het managementbureau van de club. Dit alles met de bedoeling de administratieve processen in de naaste toekomst beter te laten verlopen en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening op te hogen.

Naast kwaliteit op het speelveld is ook een goed lopende administratieve organisatie van groot belang voor een professionele sportorganisatie, een sportorganisatie waarin veel vrijwilligers hun bijdrage leveren. Het bestuur heef daartoe nu de eerste stappen gezet.
Dit betekent onder andere dat Adriaan van den Brink vanaf 25 maart jl. geen werkzaamheden meer uitvoert voor de club. Astrid Woudstra (tot vorig jaar nog teammanager en medewerker op het managementbureau) heeft zich bereid verklaard de komende maanden voor een aantal dagdelen per week het managementbureau als vrijwilliger te komen versterken. Daarnaast heeft Hilda Dijkhuis (Detawerk) per 1 april a.s. een nieuwe baan. Het bestuur feliciteert haar daarmee van harte. Haar opvolger (ook via Detawerk) zal binnenkort gepresenteerd worden. Geertiena Albada en Marieke Vos blijven als vaste kracht en Hans Besseling is herstellende van een operatie en zal binnenkort ook zijn opwachting weer maken. Ook Ramon Wiersema blijft deel uit maken van het bureau.