heren promotiedivisie : MSV Noordwijk – ASVU

De basketballers van MSV beleefden een bijzonder matige basketbalmiddag. Desondanks bleven de punten in eigen huis omdat tegenstander ASVU met 66-64 weigerde te profiteren van de totale off-day bij de Noordwijkers. Gebrek aan werklust en teamgeest werden na afloop als meeste genoemd. Ironisch genoeg bezorgde de minste prestatie tot nu toe wel de hernieuwd gedeelde koppositie. Doordat koploper Den Bosch in Delft punten morste kwamen de Noordwijkers in verliespunten langszij. En misschien is die constatering net het zetje dat de ploeg nodig heeft. De Noordwijkers zitten momenteel niet goed in hun vel en hadden vooral als team grote moeilijkheden om tot een acceptabel niveau te komen. Diverse keren liep MSV uit naar een voorsprong van een punt of acht maar het bleek even zovaak niet voldoende om echt weg te lopen. Toen ook na rust de eigen productie stokte bleef er van het spel wel erg weinig over. Via (58-56) na dertig minuten sloten beide ploegen het laatste kwart af met een (8-8) tussenscore waaruit blijkt dat er de tweede helft weinig meer viel te genieten. Het was Noordwijk coach Alibegovic ook niet ontgaan,: Het is duidelijk dat we momenteel een mindere periode mee maken. Het was een wedstrijd om akelig snel te vergeten. Met een beetje meer pech kun je dit soort wedstrijden ook verliezen. Zowel individueel als collectief ontbreekt het ons momenteel aan vorm. Het enige wat ons momenteel te doen staat is keihard trainen om het goede gevoel toch weer te pakken te krijgen.