kort verslag Groene Uilen – Barons

De oefenwedstrijd van afgelopen week die Groene Uilen speelde tegen Celeritudo bood weinig hoop. In de eerste helft werd dit bewaarheid. Het spel was dramatisch te noemen: er zat geen lijn in de aanvallen (terwijl er veel zou zijn getraind op aanvalspatronen), de verkeerde opties werden gekozen, de passing was niet goed, de ballmovement was te traag, er werden passes door de bucket weggegeven, tegenstandsters konden veelvuldig insnijden, geen overplay, geen rebounds, enz. De ruststand was 6 – 27. De tweede helft was beter maar zeker niet goed. Er was 1 aanval waar een idee achter leek te zitten er er was 1 goede break. Technisch en taktisch hoefden de Uilen niet voor Barons onder te doen. De ploeg straalde nauwelijks iets uit. Susanne Wagtelenberg was de enige die met passie speelde ze kreeg echter weinig speeltijd. Hopelijk gaat het over 2 weken beter en laat de ploeg de hele wedstrijd het niveau zien dat nu slechts in het 3e kwart werd vertoond.