Landstede Hammers door naar de finale

1e kwart: 17-17
2e kwart: 36-28
3e kwart: 72-48
4e kwart: 88-68 In de beslissende vijfde wedstrijd werd het No No Giants i.p.v. de Go! Go! Giants-teksten die op de tshirts staan van de supporters. Na het eerste kwart was het maar 17-17. MyLeaseCar Giants pakte eerste een voorsprong van 2-8 waarna Zwolle tot viermaal toe een aanval verprutste. In de slotseconde maakte Dorsey gelijk en toen was de beer los. Het tweede kwart begint dan nog goed voor Bergen op Zoom maar Dorsey maakt tweemaal op rij een driepunter. De voorsprong is er nu voor Zwolle en met 8 punten verschil gaan de beide teams rusten. In de twee minuten na de rust vindt er een ware wervelwind plaats. Een 13-0 run maakt aan alle aspiraties om de finale te halen een einde voor Bergen op Zoom. In totaal scoort Zwolle 36 punten in het derde kwart, evenveel als de eerste twee kwarten samen. Daarnaast was de grootste voorsprong 27 punten voor Zwolle. Het laatste kwart is nog maar voor de statistieken en weliswaar is Bergen op Zoom nog een beetje ingelopen, winnen zat er niet meer in. Alexander Sa en Rein van der Kamp sloten de wedstrijd af met een mooie alley-oop.