Meisjes junioren : Almonte vs DAS

Hoewel de competitie nog jong is en de tegenstanders uit de onderste regionen komen laat DAS toch wel zien ambitie te hebben om dit jaar de final four te bereiken. Tegen Almonte kan het eerste vijftal van DAS niet direct overtuigen. In de vijfde minuut kan DAS een lichte voorsprong nemen 5-12, maar echt overtuigend is het niet. Verdedigend is DAS niet scherp en aanvallend wordt er zelden een aanval goed uitgespeeld. Dat er met de rust een ruime voorsprong (20-37) op het bord staat is meer te danken aan het missen van Almonte dan aan de goede verdediging van DAS. Het is organisatorisch een mindere wedstrijd, waarbij de juiste opties niet gevonden worden, ook doordat Almonte een vrij compacte verdediging laat zien.
Eindstand Almonte vs DAS 33-80