Meisjes junioren : Leiderdorp vs Utrecht

Ook zonder Vergunst starten de Beezzz sterk bij de roodhemden. Daarna komt de thuisploeg van Humphrey van Haver rap in de wedstrijd. Dit gebeurt vooral door toedoen van Breel, die de Utrechtse verdediging in de break, maar ook in de setplay steeds te snel af is. Het tweede kwart staat de rebound van de Beezzz goed, maar als Leiderdorp goed met schoten en daarna twee driepunters doorkomt is het 30-17. Leiderdorp is plotseling flets en BC Utrecht speelt weer fris aanvallend basketball. Sigrid van der Toorn is dan met een gekwetste knie (knietje) na rust nog slechts op halve kracht inzetbaar en Alice Felter houdt de forward noodgedwongen het derde kwart op de bank. Van 44-38 wordt het 55-38 en 57-41 en het kwart sluit tenslotte bij 57-43. Het vierde kwart blijkt Van der Toorn ook op halve kracht zeer waardevol voor de Beezzz. Leiderdorp bewaart echter het
overleg, terwijl BC Utrecht een aantal keren de bal in de aanval met onmogelijke passes weggooit. De thuisploeg pakt een tweetal scores en met vrije worpen gaat het verschil weer naar 65-54.
Eindstand Leiderdorp vs Utrecht 68-60