Meisjes junioren : The Windmill Flyers vs Binnenland

“Beginnen met een zoneverdediging en zorgen dat er goed en scherp wordt begonnen” zijn de opdrachten die de TWF-meiden meekrijgen van hun coach. De tegenstanders kunnen met alle gemak aanleggen voor een score,
welke dan ook allemaal vallen. Eind eerste kwart was het 9-27 voor Binnenland. De tweede periode begint aanvallend veel beter. De eerste 5 schoten aan TWF-zijde worden allemaal geraakt. Maar daarentegen laat de ploeg defensief te veel steken vallen. In de 2e helft probeert Windmill Flyers nog wel met een press iets terug te doen, maar dat deert de Binnenlandsen niet De stand in de rust is 29-51. Het derde kwart hebben beide teams moeite met scoren (10-13). Het balverlies is weliswaar veel minder dan voorgaande kwarten maar dit kan niet worden omgezet in scores. Stand na het derde kwart was 39-64. Binnenland zegevierde met 50-84.
Eindstand The Windmill Flyers vs Binnenland 50-84