MPC Capitals – Omniworld

Dit doet pijn

Dat heeft het ook zeker gedaan want MPC Capitals heeft Omniworld Almere vernederd. Halverwege het tweede kwart heeft er een verschil op het bord gestaan van 37 punten. De 19-0 run voor MPC Capitals heeft hier aan bijgedragen en natuurlijk dat Omniworld acht minuten lang geen bal door het netje heen heeft gegooid.

Het eerste kwart is bijzonder want tien driepunters in tien minuten is erg veel. Buchanan heeft er vijf gemaakt. In het derde kwart is deze speler geblesseerd uitgevallen. Hij heeft een spierblessure. Reactie van Ton Boot hierop , ik ben er niet blij mee.

Halverwege is de wedstrijd al gespeeld bij een stand van 55-26, het derde kwart eindigt met een stand van 77-44. Snel vergeten, beschamend, en dit doet pijn, aldus Cees van Rootselaar. Toch is het positief voor Omniworld dat ze MPC Capitals onder de 100 punten hebben gehouden want dat heeft er zeker in gezeten.

In totaal vijftien driepunters, genoeg om van iedere tegenstander te winnen maar deze wedstrijd is dan aanvallend weer heel erg goed volgens coach Boot.