nieuw bestuur Hanzevast Capitals

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Na de formele benoeming van Rob Schuur tot voorzitter van Hanzevast Capitals per 11 februari zijn inmiddels ook de overige bestuursfuncties vervuld. Rob is in het dagelijks leven voorzitter van het College van Bestuur van het Noorderpoortcollege.
Robert Nienhuis, directeur van Noordlease, al jarenlang partner van Hanzevast Capitals en betrokken bij de ontwikkeling van het jeugdbasketbal, neemt met name de portefeuilles commercie en jeugd voor zijn rekening.

Bert Rolf, directeur/eigenaar van interim-managementbureau Over de Brug, stapt in de rol van secretaris en zal o.a. de belangen van Hanzevast Capitals behartigen richting de FEB. Bert is tot recent actief geweest in de ontwikkelingen van JNB!.Penningmeesterin het nieuwe bestuuris Bart Wittens, in het dagelijks leven controller bij Gasunie Engineering.

Vooralsnog blijft het nieuwe bestuur bestaan uit vier personen.

Alle technische zaken en de co&oumlrdinatie daarvan komen te liggen bij Albert van der Ark en Martin de Vries, de twee Groninger basketbaliconen. Albert zal zich vooral gaan richten op het 1e team, Martin op de jeugd, samen zullen zij het geheel echter goed delen.