Ricoh leiden in de finale serie

Wat moeten we erover zeggen ? Was het spannend ? Nee dat nou niet. Ricoh speelde weer een hele sterke wedstrijd en legde de belangrijkste man bij Weert, Omar Sneed, compleet aan banden. Pas in het derde kwart scoorde hij zijn eerste punten. Hij kwam in totaal uit op 19 en dat binnen 20 minuten is ook niet slecht. Het was een wedstrijd met mooi spel van Amsterdam en Weert wat telkens drie stappen er achteraan liep. Vanilla heeft geen moment een kans gehad om te winnen of op voorsprong te komen. Er vielen veel driepunters bij Ricoh. De leuke momenten waren de denderdunks van Mikalajunas en Sneed en tweemaal een passje achter de rug langs van Spinks waarna degene die de bal ving een mooie driepunter binnenschoot. Verders weinig spektakel in de Apollohal. Weert heeft dus deze week nog wat te doen wil het dinsdag beter voor de dag komen. Ricoh Astronauts Vanilla Weert 91 – 70 (1 – 0)