Yellow Bike – Black Eagles

Yellow Bike – Black Eagles 130-41 (30-7/ 44-7 / 29-13 / 27-14) Yellow Bike trad dit maal aan met de dames 1 speelsters Fleur, Naomie en Leonie en dit was duidelijk merkbaar in de eerste helft. Tot 4-4 kon het tot dan toe ongeslagen Black Eagles meekomen, maar daarna was het gebeurd. Na 7 minuten spelen was het al 23-4 en de wedstrijd was toen eigenlijk al gespeeld. Het einde eerste kwart kwam bij 30-7.
In het tweede kwart werd er een nog fellere press gespeeld door Yellow Bike waardoor Black Eagles veel balverlies leed. De ruststand kwam bij 74-14. In de tweede helft deden de coaches Ronald en Richard het zonder de speelsters van dames 1,
Maar de overgebleven zeven speelsters bleven goed spelen en de voorsprong werd alsmaar groter. Vlak tegen het einde van het derde kwart scoorde Michelle het honderdste punt en dit kwart werd afgesloten bij 103-27.
Het laatste kwart bleef Yellow Bike geconcentreerd spelen en bij 130-41 konden onze dames tevreden op deze wedstrijd terugkijken.