tweede kwart 50-46
derde kwart 69-64
vierde kwart 88-88
verlenging 100-93
scheidsrechters Van Dam / Van Oosten De eerste minuten waren voor Donar. Scores van Boldewijn en Shanks zorgen voor een kleine voorsprong. Na 2 minuten scoort Zwolle pas voor het eerst. Maar de zwolse machine begint te draaien en zet een aantal malen de verdeding van MPC-Donar te kijken. Ivan Jerenic heeft zijn avond en is erg sterk in de rebound. De laatste minuten gaat MPC-Donar in zone verdedigen. Mark Sinnema scoort zowaar een driepunter. De coach van Zwolle windt zich erg op over de scheidsrechters. Weer begint het kwart stroef voor Zwolle met verkeerde passes. Donar scoort eenvoudig en houdt Zwolle in drie minuten op drie punten. Vervolgens kijrgen we een aantal hele verre driepunters te zien van Manuel en Ungerer namens Zwolle. In de laatste 2 minuten zien we nog drie fraaie driepunters voorbij komen aan beide zijden. Met nog 50 seconden tot aan de rust heeft Zwolle de leiding overgenomen. Manuel staat al op 14 punten en Peebles op 15.Voor Donar loopt het moeizamer. Eerst een verkeerde pass en uiteindelijk meer dan drie minuten geen score. Rein van de Kamp doet van zich horen via een fraaie assist en later een goede score. Hij scoort vervolgens nog eens via een mooie backdoor. Schuur komt in het veld en krijgt te horen “vreet hem op!” vanaf de bank. Het kwart wordt afgesloten met driepunters van Blom en Manuel namens Zwolle. In het vierde kwart duurt het weer 2 minuten voordat MPC-Donar aan scoren toe komt. Shanks manouvreert dwars door de defense heen en geeft later nog een mooie behind-the-back-pass. Halverwege het kwart is het 77-76 en kunnen we ons op gaan maken voor de laatste spannende vijf minuten. Donar heeft het daarna moeilijk met de zwolse zone en komt niet aan een schotpoging binnen 24 seconden. We krijgen nog wat mooie assists te zien en op 45 seconden van het eind staat MPC-Donar met drie punten voor. Ivan Jerenic schiet een vrije worp raak en uiteindelijk scoort Manuel nog 2 punten. Verlenging dus maar zonder Hadash die is er al uit met vijf fouten. Het kwart begint met een mooie alley-oop van Smith. Zwolle maakt een 7-0 run en beslist daarmee de wedstrijd. Ingram, Sinnema en Triemstra moeten het veld verlaten wegens vijf fouten. Veel fouten van MPC-Donar en veel vrije worpen dus voor Zwolle. De laatste score komt op naam van Egi Mikalajunas.