Antwerpen Giants is Donar eenvoudig de baas

De nieuwe aanwinst Branch speelt zijn eerste thuiswedstrijd tegen een voormalige club van de guard. Zijn eerste wedstrijd in Groningen is ondanks zijn double-double geen hoogstaand debuut geworden.

Hij kon zijn ploeg een beetje helpen en Donar kan in de eerste helft goed meekomen met de Antwerpen Giants. Vier punten achterstand bij de rust is geen verloren zaak.

Maar de verdediging van de oud-Donar coach Skelin en Antwerpen zorgt voor een 6-14 kwart. Donar kan in de eerste negen minuten van het derde kwart maar drie punten bij elkaar verzamelen. Dit zeer ondermaats kwart beslist de wedstrijd.

Antwerpen Giants speelt in dat laatste kwart de wedstrijd gecontroleerd uit. Branch probeert nog een tegenoffensief te starten maar de poging strand. Donar komt uiteindelijk gewoon te kort en verliest andermaal in de elite gold van Antwerpen Giants.

Gaddefors wordt topscorer met 15 punten en scoort die allemaal voor de rust. Anderson is de topscorer bij Antwerpen Giants.