dames promotiedivisie : JRC Boxtel – Akrides

Beide teams hebben 7 wedstrijden gespeeld en 8 punten behaald. Na een moeizaam begin opent JRC met een driepunter die snel door Akrides wordt beantwoord met eveneens een driepunter. Vervolgens verdedigt JRC slecht en loopt Akrides weg. Daarnaast schieten Akrides van buiten beter en gaan zij met een voorsprong de eerste korte pauze in. Het spelbeeld verandert in het tweede kwart niet en JRC gaat met een 32-50 achterstand rusten. Na de rust zal het een manier moeten vinden om Akrides toch weer in te halen. Onder leiding van Neeltje Koolmees en Sanne van de Wiel trekt JRC ten strijde en zet het Akrides onder druk. Vijf minuten duurt het zelfs voor Akrides weer een score laat noteren. De strijd is dus nog niet over en wordt steeds feller.

Een kwartstand van 24-6 breekt de wedstrijd weer helemaal open. De laatste minuten van de wedstrijd staat bol van de spanning. Beide teams kunnen nog de partij winnen, op het cruciale moment mist Akrides de vrije worpen mag Anja van Daal de laatste punten laten noteren. JRC wint ondanks de grote achterstand in de rust de wedstrijd met minimaal verschil.