Donar veegt Antwerp Giants van de mat

Een nieuwe ronde in de BNXT League playoffs voor Donar en dus ook nieuwe kansen. Opnieuw is het met Antwerp Giants een ploeg uit Belgie. Op papier een sterke tegenstander die zeker in dat eerste kwart net als Donar flink scoort, dat kwart eindigt met 29-24.

Het gat van maar een paar puntjes wordt in dat tweede kwart een stuk groter. Veel lukt bij Donar en wat minder bij de Antwerp Giants. Het publiek wordt nog vermaakt met een mooie alley-oop tussen Luke en Ingram. Donar heeft een gat geslagen bij rust van 48-33.

Een sterk gemotiveerd Antwerp Giants uit de kleedkamers zou je verwachten. Maar niets is minder waar. Donar lijkt bijna niet te kunnen missen. Zo wordt in het derde kwart de wedstrijd en eigenlijk de serie van twee wedstrijden van alle spanning ontdaan. Donar schiet door naar 73-48 naar dertig minuten spelen.

Dat laatste kwart is natuurlijk niet meer van belang als Donar zelfs 84-54 maakt. Austin Luke maakt de laatste score en zo wint Donar riant met 97-63.