Groene Uilen – JRC Boxtel

Vandaag de tweede thuiswedstrijd voor de Uilen. De eerste thuiswedstrijd tegen Barons uit Breda, dat degradeerde uit de eredivisie, ging ruim verloren. Vorige week werd in en tegen Katwijk verloren. De Uilen begonnen goed en fanatiek. Na het eerste kwart stond er dan ook terecht een 22 – 10 stand op het score bord. In het tweede kwart kwamen de vrouwen uit Boxtel terug. De ruststand was 32 – 27. In de tweede helft kwam Boxtel puntje voor puntje dichterbij. Na het derde kwart hadden de Uilen een nipte voorsprong 48 – 45. De wedstrijd werd, zoals zo veel wedstrijden, beslist in het vierde kwart. En dan met name in de laatste twee minuten. Na 55 – 55 en 57 – 57 liep JRC door turnovers en een paar gemiste schoten van de Uilen naar een 57 – 62 zege. De promovendus, Groene Uilen, had zeker kans deze wedstrijd te winnen. Helaas lieten de dames deze kans onbenut.