Het grootste verlies wordt geleden na de wedstrijd

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

GasTerra Flames verloor vanavond niet geheel onverwacht in de EuroCup van het Tsjechische CEZ Nymburk. De gasten schoten enorm goed en dan is het uiteindelijk wel erg moeilijk. De thuisploeg speelde niet slecht maar het spelbeeld was met vooral Voorn op de point anders dan met vaste point guard Bell.

De bekritiseerde speler kwam uiteindelijk tot 15 punten. Het grootste verlies van het club werd na afloop geleden. Het voltallige bestuur heeft besloten om af te treden. Allerlei zaken in de media maar vooral in de prive-sfeer van de voorzitterheeft het bestuur doen besluiten om te stoppen.

“Al het plezier van de afgelopen 4 jaar was in een week weg”, aldus demissionair-voorzitter Rob Schuur. Het bestuur blijft in demissionaire positie verder besturen maar dat is dus vooral de club draaiende houden. Beslissingen omtrent het team zal dit bestuur niet meer maken.

Begin januari zal er een raad van wijze mannen en mogelijk een vrouw de zoektocht gaan opstarten voor het vinden van een nieuw bestuur. Assistent-coach Harvey van Stein verteld nadien,”een slechte zaak want dit bestuur heeft de club weer opgebouwd.”