jongens junioren : BC Noordkop – BV Lely 74-56

BC Noordkop bleef voor de 3e maal op rij ongeslagen. Vorige week werd de wedstrijd tegen het grote Demon niet gespeeld. Nu was kleinere broer BV Lely op bezoek. BV Lely nam het initiatief vanaf het begin 0-7 na 3 minuten. Toch hervond Cape zich snel en door scores van Chris v.d Gragt, Joost Smetsers (6punten) en Olaf Petersen pakt de thuisploeg de voorsprong na tien minuten 16-15. De 2e periode blijft de wedstrijd gelijk opgaan. Beide ploeg spelen goed basketball maar verzuimen de breaks of lay-ups te verzilveren. De ruststand is 33-30. Daarna neemt Cape langzaam het heft in handen en plaatst direct een 11-0 tussensprint. Via 51-44 probeert Lely om zich terug te knokken, maar de Amsterdamse ploeg blijft missen in de aanval en kan zodoende nooit echt aansluiten. Cape Holland blijft gecontroleerd de wedstrijd uitspelen en door veel scores van Olaf Petersen (19 punten) wint de ploeg van Thomas Roijakkers met 74-56. BV Lely krijgt over twee weken Landstede op bezoek en Cape Holland speelt opnieuw thuis tegen Omniworld.