jongens junioren : BS Leiden – EiffelTowers

Gedurende de eerste periode waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Van Haren scoorde 8 punten op rij voor Eiffel en Roosenhoff (12 punten) was zeer productief aan Leidse zijde.
Na tien minuten stond Eiffel op voorsprong 18-22. BS Leiden verdedigde de tweede periode erg sterk. Vooral inside kwamen bezoekers er niet aan te pas. Slechts zeven punten kon de kampioen scoren. Ruststand 35-29. In de 2e helft bleef de wedstrijd gelijk opgaan. BS Leiden nam als eerste echt afstand 50-39 door een driepunter van Van Loon. Eiffel Towers kwam terug door sterke penetraties van guard Soekka (16 punten). Door een straffe box-and-one op Soekka scoorde hij de laatste zes minuten niet meer. De stand was op dat moment 52-49. Door twee fantastische dunks van Van Loon en Rozendaal liep Leiden uit naar 62-51. Door de wedstrijd slecht uit te spelen kwam Eiffel nog enigszins terug.
Eindstand 67-62.