Rijnmond Basketball – Landstede Basketball

Rijnmond wint zondag de wedstrijd tegen Landstede, maar je kan beter zeggen dat Landstede niet weet te winnen. Landstede was ruim drie periodes de betere ploeg en na de 7-0 voorsprong van Rijnmond komt het langzaam terug in de wedstrijd en pakt het zelfs een voorsprong bij rust. Deze voorsprong loopt zelfs op naar ruim 10 punten. Rijnmond basketbalde helemaal niet als team. Maxwell liep snel tegen drie fouten aan in de eerste helft. Het was powerforward Chang die de ommekeer in de wedstrijd bracht. Hij scoorde driepunters, rebounde en bleef inside ook scoren. Rijnmond werd sterker en walste de laatste periode over het arme Zwolle heen. Landstede bleef in plaats van naar de basket te gaan vanaf de driepuntslijn schieten. Helaas voor de bezoekers ging er zelden één in.