junioren jongens : Black Eagles – Landstede Hammers

De promovendus uit Rosmalen blijft vriend en vijand verbazen met alweer de derde overwinning op rij. En toch niet tegen de minste ploeg. Na de winst op Lely en BC Noordkop ging ook de ploeg van George Abbringh onderuit. En ruim ook! 103 punten tegen krijgen in een wedstrijd geeft in principe geen enkele kans om de wedstrijd te winnen. Toch had Landstede tot aan de rust geen enkel probleem met de thuisploeg. De tweede helft keerde de wedstrijd totaal om. In plaats van te basketballen gingen de bezoekers praten tegen de scheidsrechters. Maar liefs vier technische fouten en een onsportieve fout waren het gevolg. In de derde periode was de wedstrijd dan ook geheel gespeeld. Black Eagles kwam ruim twintig punten voor en gaf deze niet meer weg. De ploeg van coach Mark Vos bleef de tijd uitmelken. Een ruime overwinning was het gevolg 103-86.