NBA Europe Live in Madrid is begonnen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Zo de NBA Europe live 2007 in Madrid is begonnen met de training van de Toronto Raptors. De Raptors worden gecoachd door Sam Mitchell. Vorig seizoen coach van het jaar in de NBA.

Zelfs een strakke organisatie als de NBA kan zich soms niet aan hun eigen tijdschema houden want het openbare deel van de training begon een half uur later dan aangegeven. Vandaag waren er toch zo’n 40 journalisten ge├»nteresseerd om die training bij te wonen. Ongeveer tweederde is van Spaanse bodem en de rest is mee gekomen vanuit de States. Woensdag hebben alle teams training en bij elke training is er een half uur geopend voor de pers en vervolgens een half uur om met spelers en coaches te praten. Tijdens de persmomenten blijken de Spaanse spelers erg populair. Het zijn ware helden. Navarro en Gasol wordt omringd door vele media. Je kan zien dat ze in Barcelona nog steeds erg populair zijn want Barcelona TV en alle grote stations uit Catalunya zijn er. Naast Gasol en Navarro is ook nog de Italiaanse speler Bargnani hier en spaans international Garbajosa. Het aantal journalisten is vandaag ook een stuk groter en vanavond de trainingen van de Spaanse clubs Estudiantes en Real Madrid. Daarna dienen alle clubs klaar te zijn voor de wedstrijden.

In het foto-album o.a. mooie foto’s van Navarro en Gasol die door Catalunya TV worden ge├»nterviewd. In het fotoalbum staat ook een foto met Navarro en een collectie mooie vrouwen. Deze dames doen mee aan het programma “Spanje next top model”. De interviewer met de grote gele microfoon is van een tv-programma die altijd op ludieke wijze mensen interviewen.