Wildcats – Yellow Bike

De wedstrijd tegen Wildcats zijn natuurlijk altijd wedstrijden waar wat meer achter zit. Het zijn net zoals afgelopen zaterdag meer spannende dan goede wedstrijden. Wij begonnen zeker aanvallend niet scherp aan deze wedstrijd en konden pas na 5 minuten spelen onze eerste punten laten aantekenen waardoor de stand 8 – 2 werd. Het verloop van het 1e kwart ging het aanvallend wat beter maar wij bleven rommelig spelen. Gelukkig stak de tegenstander ook niet in de blakende vorm anders had het na 1 kwart een hoger stand dan de 17 – 10 op het bord gestaan. Het tweede kwart ging het aan onze kant iets beter en konden we meteen al scorend dichterbij komen terwijl de tegenstander er geen bal in kreeg en na 6 minuten spelen stonden we zelfs voor met 21 – 17 ( een 10 -0 dus). Helaas was het hierna wel gedaan met onze aanvallende aspiraties en kon de tegenstander weer uitlopen naar een 26 – 21 (9 – 11) stand bij de rust. De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld als de 1e , waarbij het niveau aan beide kanten steeds verder zakte en het voor het talrijk aanwezige publiek wel spannend bleef maar zij (het publiek ) absoluut niet konden genieten van goed basketbal. De Jury tafel deelde volledig mee in de malaise wat door de scheidsrechters(die goed floten) meerde malen werd geconstateerd en hier ook steeds actie op moesten nemen. De scores werden niet meer goed op het sheet vermeld waardoor wij volgens het sheet geen punten meer scoorde in het laatste kwart, wat dus niet waar was. Het werd wel een puntje puntje wedstrijd waarbij de thuis ploeg aan het langste eind trok en weer een zege konden bijschrijven. Waarbij opgemerkt dient te worden dat wij in de laatste 6 seconden nog een scoringskans kregen maar waarbij de bal net uit de ring draaide. Scores : Laura Burger 5, Leonie Kooij 14, Kim van der Linden 4, Maaike Klein 1, Celeste Tijdeman 2, Daisy van der Beek 6, Michele Visser ‘t Hooft 10.