Yellow Bike – Hoofddorp 77-62

Kwartstanden: 25-9/21-8/19-19/12-26 Een belangrijke wedstrijd voor beide teams i.v.m. 2e plaats op de ranglijst.

Een wedstrijd met twee gezichten in de 1e helft deden Leonie en Naomie bij Yellow Bike mee terwijl zij beide in de rust weggingen om met het 1e damesteam mee te gaan spelen in Delft. Tot 9-7 kon Hoofddorp goed bijblijven een 13-0 run zorgde ervoor dat Yellow Bike wegliep naar 22-7 en het eind van het 1e kwart kwam bij 25-9. Hierbij viel op dat Leonie Kooij zeer goed speelde en maar liefst in dit kwart 19 punten aan liet tekenen. De andere 6 punten kwamen op naam van Naomie en de andere 9 speelsters hadden dus allen 0 punten achter hun naam. Het tweede kwart zagen wij hetzelfde spelbeeld een goed pressend Yellow Bike wat diverse steals tot gevolg had en de voorsprong werd alsmaar groter.

De rust werd bereikt bij een 46-17 stand en Leonie en Naomie konden gaan douchen. Na 6 minuten in het 3e kwart werd de grootste voorsprong voor Yellow Bike bereikt: 60-21.

Daarna was het gedaan met de organisatie en de meest gemakkelijke kansen werden om zeep geholpen. Het 3e kwart eindigde bij 65-36 en in het 4e kwart werd Yellow Bike aan alle kanten voorbij gelopen. Een 12-26 zegt natuurlijk alles en Yellow Bike liep nu achter de feiten aan!! De eindstand werd bereikt bij 77-62.