dames promotie divisie : BV Batouwe – Barons

Batouwe start voortvarend en zet al snel de eerste twee punten op het scorebord. Daarna neemt Barons het heft in handen en neemt een voorsprong door o.a. 6 punten van Marjel Sterrenberg. Ondanks het kleine veld en de houten borden in De Bongerd wordt er door Barons bij vlagen flitsend, georganiseerd, snel basketbal gespeeld. Begin tweede kwart komt B.V. Batouwe snel dichterbij. In de eerste 2 minuten wordt het weer spannend. Het scorebord wijst dan een stand van 15 -17 aan door scores van de sterk spelende Janine Ortsen en Liesbeth Mollema. In de derde minuut komt Barons weer terug in de wedstrijd. De Barons gaan met 11 punten voorsprong rusten. In de 9e minuut van het derde kwart komt B.V. Batouwe terug tot 1 punt achterstand, maar uiteindelijk eindigt de periode met een voorsprong van vijf punten voor de Barons. De stand is 33 – 44 in de derde minuut en B.V. Batouwe gelooft er vanaf dat moment niet meer in en de coach gunt al zijn bankspeelsters de kans om te spelen.