De website bestaat vijftien jaar!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vandaag is het exact vijftien jaar geleden dat ik ben begonnen met het publiceren van verhalen over basketbal op het internet. Toen waren er nog niet heel veel sites. In die tijd heette de website nog Basket.Net maar een aantal jaar later werd het BasketBalNieuws.nl.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel mogen beleven dankzij het publiceren van de verhalen. Ik heb dankzij de website veel mensen leren kennen in het binnen- en buitenland. Door dat ik de verhalen publiceerde ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Groningse basketball club als correspondent.

Het schrijven van de verhalen over de Groningse profclub doe ik inmiddels ook alweer twaalf jaar. Hoogtepunten van de afgelopen jaren zijn het Europees Kampioenschap in Litouwen, de kampioenschappen van Groningen en de EuroLeague Final Fours.

Het archief van de afgelopen vijftien jaar is nog niet gereed voor de website. Binnen enkele weken hoop ik alle berichten online te zetten en dan zijn zelfs de allereerste berichten weer terug te vinden. Maar ook de interviews met onder andere Marco van den Berg en Pep Claros komen weer online.