Meisjes Junioren Eredivisie: Hoofddorp-Black Eagles

Black Eagles begon goed aan de wedstrijd en nam na 3 minuten een 1-9 voorsprong en zette zo de thuisploeg onder druk. De opgebouwde voorsprong van de gasten zou als sneeuw voor de zon verdwijnen nadat de Moerman-girls hun verdediging beter hadden georganiseerd. De Black Eagles uit Rosmalen zouden de resterende 7 minuten niet meer scoren. In de 2e periode zagen de toeschouwers en fel verdedigend en aanvallend Hoofddorp dat door tegenpartij alleen middels veel overtredingen was af te stoppen. Het was voor Black Eagles dweilen met de kraan open want de toegekende vrije worpen werden ook bijna allemaal benut zodat Hoofddorp ging rusten met 39-19 op het scorebord. Aan het begin van de 3e periode waren het wederom de Moerman-girls die de toon zetten en nam de thuisploeg een maximale voorsprong van 29 punten. Black Eagles liet het er echter niet bij zitten en vocht voor wat het waard was en kon zo de achterstand iets verkleinen. De laatste periode begonnen de bezoeksters goed en scoorden tot grote vreugde van hun meegereisde supporters 8 punten op rij. Hoofddorp ging nu onder aanvoering van Jennifer Schoone en Nora Booden scherper spelen en ontmantelden de aanval van Black Eagles. Als daarna de voorwaartsen Rianne Philippo en Fairouz Kaddour zich er ook nog mee gaan bemoeien is het voor de bezoeksters over en uit.