Protest na wedstrijd en verslag van de wedstrijd

Er is veel rumoer ontstaan na de jongens junioren wedstrijd tussen EBBC 2 en Mosquito. Door een telfout is de stand niet 70-72 maar 72-70 voor EBBC2. Er zal zo spoedig mogelijk uitslag komen van de NBB. Geen verslag ontvangen van deze wedstrijd maar Mosquito’s pakt haar tweede opeenvolgende zege. Een wedstrijd met wellicht een staartje aangezien EBBC protest heeft aangetekend tegen het eigen falen van de jurytafel. Het blijkt dat de punten net na de rust verkeerd zijn genoteerd. De ruststand was 42-40 in het voordeel van de thuisploeg. De eerste score van Mosquito’s bracht een 40-44 tussenstand. Tenminste zo valt overal te lezen. Mosquito’s bleef tegen de lastige Bossche zone sterk overeind en bleef continue aan de goede kant van de score. Een paar minuten voor tijd was de voorsprong zes punten. EBBC kon het gat niet dichten en verloor. Tenzij de bond anders gaat beslissen. Hoewel dat onwaarschijnlijk lijkt.