Ettore Messina blijft in Moskou!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vandaag is het dan definitief bekend geworden waar Messina volgend seizoen zal coachen. De coach heeft zijn contract met CSKA Moskou met een jaar verlengd. Zijn nieuwe contract heeft de waarde van 1.5 miljoen dollars exclusieven bonussen.
De geruchten die al weken rondgingen waren dat Messina de nieuwe coach van Barcelona zou gaan worden. David Blatt onlangs ontslagen als coach van Efes Pilsen zou de plek van Messina gaan opvullen. Hij was al uitgenodigd om naar Moskou te komen om te tekenen maar in Madrid is de deal afgeketst. Blatt heeft naar zo zijn de geruchten een contract getekend bij de NBA club Toronto Raptors.
Coach Zvi Sherf, vanavond met zijn ploeg tegenstander van Messina zal hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen niet weer op de bank zitten bij de club. Dit seizoen verdient hij 200.000 dollar en de club heeft hem het dubbele voor volgend seizoen geboden maar de coach wil minimaal een miljoen.
Voormalig Maccabi coach Pini Gershon, dit seizoen ontslagen door Olympiakos met een gouden handdruk van 2 miljoen, heeft ook een aanbod gehad van Tel Aviv. Hij zou een miljoen dollar kunnen gaan verdienen maar de man wil in euro& 39s betaald worden.