20-jarig bestaan

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Het zijn bijzondere tijden momenteel in basketballand. De Nederlandse en Belgische competitie zijn beƫindigd. Hoe zal het de komende weken verder gaan met de NBA en de Europese competities zoals de EuroLeague?

We gaan het vanzelf merken. Maar een raar idee is het wel dat de competitie zo abrupt ten einde is gekomen. Normaal gesproken zou dit bericht te lezen zijn vlak voor de play-offs. Nu is dit het laatste bericht van het seizoen 2019-2020.

Op naar het seizoen 2020-2021 wat mogelijk het laatste seizoen wordt met louter en alleen Nederlandse ploegen. Een goede ontwikkeling zeker voor een club als Donar.

De laatste jaren schrijf ik voor BasketBalNieuws voornamelijk nog over Donar. Voor deze club zal een samenwerking met Belgiƫ een positieve impuls geven. Meer wedstrijden tegen sterkere tegenstanders. Interessanter voor de toeschouwer, uitdagender voor het team maar kan ook goed zijn voor het aantrekken van spelers. Ik zou Oostende en Antwerpen er graag bij hebben.

Daarnaast komen een aantal Nederlandse talenten/internationals dan ook weer vaker in Nederland te spelen. Logistiek kan het wel een uitdaging worden want Groningen-Charleroi is nog even ietsje verder dan Groningen-Weert.

We zullen het zien hoe het zich ontwikkeld. Wij van BasketBalNieuws houden u op de hoogte natuurlijk. Vandaag is het dan ook 20 jaar geleden dat wij begonnen zijn. Daarmee zijn we de oudste basketbal gerelateerde website van Nederland. Een lichtpuntje in deze moeilijke tijden voor iedereen.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en alsjeblieft hou je aan de richtlijnen en maatregelen die zijn ingesteld door de Rijksoverheid.